top of page
  • Simona Horr Moravcová

Pronájem světlého bytu 2+1 /53 m² v žádané lokalitě Praha 4 - Podolí - (PRONAJATO)

Aktualizováno: 24. 3. 2020


Nabízím exkluzivně do dlouhodobého pronájmu světlý byt v klidné části Podolí, avšak stále v pěší blízkosti metra C - Pankrác (9 min). Dispoziční řešení bytu je 2+1 o velikosti 53 m2 s velikou podkrovní komorou.

Tento světlý byt nabízí kuchyni s jídelní částí a dva samostatné pokoje (14,5 a 15,5 m2), koupelnu se sprchovým koutem a WC. K užívání je i praktická půdní komora, do které je přímý vstup z bytu. Komora je nevytápěná, avšak zateplená se světlem i zásuvkou, vhodná na ukládání sezónních věcí, sušení prádla apod. Kuchyňská linka je plně zařízená ledničkou s mrazákem, myčkou, el. varnou deskou, troubou a pračkou. Byt je umístěn ve 3. patře klidného cihlového domu o 10 bytových jednotkách, a nabízí tak dostatek světla a příjemný výhled do okolí. K užívání je i společná zahrada s odpočinkovou částí a příjemným hracím hřištěm pro děti. V domě žijí převážně rodiny s dětmi, je v něm klid a obyvatelé mají mezi sebou velmi dobré vztahy.


Více o lokalitě a finančních podmínkách pronájmu si můžete přečíst v nabídkách zde. Doporučuji prohlídku, byt Vás příjemně překvapí svoji atmosférou...



36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page